Mikä maksu-tv näyttää parhaimmat kanavat?

Maksu-TV ja maksulliset kanavat ovat yleistyneet Suomessa vauhdilla. Kanavatarjonta onkin varsin kattava. Maksukanavia tarjoavia yrityksiä ei ole kuitenkaan kovin montaa ja vertailu on helppoa. Maksu-TV kanavat ovat tarjolla antenni, kaapeli ja satelliitti televisioon. Korkealaatuiset HD kanavat ovat saatavilla myös monen HDTV laitteiston omistajan iloksi.

Maksu-TV kanavapaketit ovat helppoja hankkia. Antenni- ja kaapelitalouksien kohdalla tarvitaan vain maksu-TV kortti, jolla maksullisten kanavien salaus voidaan purkaa. Kortti asennetaan digiboksiin tai televisioon ja katselu voi alkaa. Tarkista, että digiboksissa tai televisiossai on tarvittava korttipaikka (yleensä Conax tyyppinen). Nykyään korttipaikka löytyy käytännösssä kaikista laitteista.

Satelliitti-TV kanavapaketit vaativat myös muuta laitteistoa maksu-TV kortti ja kortinlukijallinen digiboksi tai televisio. Yleensä nämä laitteet ja niiden asennus sisältyy satelliitti-TV palvelun kuukausimaksuun. Kannattaa myös huomioida, että tarvitse satelliittilautaselle sopivan asennuspaikan. Satelliitti-TV:tä voidaan pitää hieman vaivalloisemmasta asennuksesta huolimatta television ystävän parhaana kaverina.

HD kanavapaketit ovat saatavilla Kaapeli TV:lle. HD kuva ja kaadukas ääni tarkoittaa lähes viisi kertaa parempaa kuvan laatua ja laadukasta monikanavaääntä (Dolby Digital). Moni kotiteatteriharrastaja innostuu varmasti näistä mahdollisuuksista.

Paras tapa katsoa televisiota!
Maxivision on missä vain Suomessa toimiva tv-palvelu, jonka maksu-tv kanavat välittyvät televisioosi oman nettiliittymäsi ja Maxivision digiboxin kautta. Voit tilata yli 90 tv-kanavan joukosta vaikka yksittäisiä kanavia kuukaudeksi kerrallaan sekätallentaa jopa kymmeniä maksu-tv kanavia yhtäaikaisesti. Palveluja voit tilata netistä 24/7, ja ne toimivat heti tilauksesi jälkeen.

Maksukanavien katseluun ja tallentamiseen tarvitset vähintään 2 Mbits nettiliittymän. HD-kanavien katseluun tarvitaan nopeampi 8 Mbits yhteys. Maxivisionia voit katsella kenen tahansa operaattorin nettiliittymän kautta. Maksukanavien ja tallenteiden toimintaan tarvitaan Maxivision-peruspalvelu 6,05 e/kk.

Yli 90 maksukanavaa valittavanasi
Tilattuasi Maxivision-peruspalvelun, voit tilata haluamasi yli 90 maksukanavan joukosta ja vaikka satoja tunteja tallennustilaa aikakoneelle. Maxivision tarjoaa maksu-tv:n parasta antia mm. MTV3 ja CANAL+ kanavapaketit täysinä versioina ja paljon katsottavaa koko perheelle, lapsia, urheiluhulluja ja leffafriikkejä unohtamatta. Voit tilata yli puolet kanavistamme yksittäin, niin et joudu maksamaan täytekanavista.

Katsele silloin kun haluat
Maxivisionissa tallenteet tallentuvat Aikakoneelle, jolle voit tilata rajattomasti tallennusaikaa. Ajasta tallennukset missä ja milloin tahansa www-selaimella. Voit ajastaa tv-sarjat tai muut mielenkiinnon kohteesi myös automaattisesti, hakusanoja käyttämällä. Tallenna niin montaa kanavaa kuin haluat yhtäaikaisesti ja katso samalla haluamaasi kanavaa televisiosta.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More