V – 2. kausi


Ystävänpäivänä nähdään keitä ystävämme oikein ovat, kun Vpalaa CANAL+:lle toisella tuotantokaudellaan. Mukana on myös tuttu hahmo 80-luvun alkuperäisestä sarjasta.

Vierailijat ovat jo keskuudessamme. He tulivat planeetallemme vallatakseen sen, vaikka antavatkin meidän ymmärtää ajattelevansa parastamme. Heidän johtajansa on viileä, säälimätön Anna (Morena Baccarin), jonka pahin vastus on ihmisten muodostama vastarintaliike, joka kutsuu itseään viidenneksi kolonnaksi.
CANAL+:lla viime keväänä ja MTV3:lla syksyllä nähdyn ensimmäisen kauden lopussa vastarinnan näkyvin hahmo, FBI-agentti Erica Evans (Elizabeth Mitchell), tuhosi lähes kaikki liskon munat, joista Anna oli kasvattamassa sotilaita armeijaansa. Anna reagoi tilanteeseen omalla tavallaan, ja pian koko maapalloa peittääkin täysin punainen taivas, minkä tarkoitusta kukaan ei tiedä.
V-maailmaan palaa toisella tuotantokaudella jo 80-luvun alkuperäisessä sarjassa kauhistuttanut liskopäällikkö Diana (Jane Badler), jota tämän tytär Anna on pitänyt lukittuna avaruusaluksessa viimeiset 15 vuotta.
Sarjan ensimmäinen kausi nähdään kokonaisuudessaan maratoneina ensi viikonloppuna:

V – 1. kausi

Lauantai 8.1. 17.30-22.00: jaksot 1-6
Sunnuntai 9.1. 17.15-21.45: jaksot 7-12
CANAL+ Series

V – 2. kausi

14.2. alkaen maanantaisin klo 21
CANAL+ Series & CANAL+ Film HD

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More